top of page

Fysiotraining

Ben je op zoek naar fysiotraining in Krommenie? Dan wil je dus trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut, in een ontspannen sfeer en op verantwoordelijke wijze. 

Fysiotraining met als doel:

  • Houdingsverbetering & ontspanning

  • Conditieverbetering & spierkrachtverbetering

  • Ondersteuning van de sportbeoefening

Persoonlijk

Tijdens de eerste training die je bezoekt krijg je een persoonlijke introductie. Je krijgt uitleg over de apparatuur. Aan de hand van jouw trainingsdoel stelt de fysiotherapeut een oefenprogramma voor je samen.

Hoe gaat de fysiotraining in zijn werk?

Fysiotraining is sporten op maat. Je komt 1 of 2 keer per week bij ons op de praktijk, afhankelijk van het abonnement dat je hebt afgesloten. Je sport minimaal 1 keer per week op een vaste dag en tijd dus je hebt een vaste groep. De groepen bestaan uit maximaal 12 personen.

 

De eerste dertig tot veertig minuten van de training zijn bedoeld voor de persoonlijke oefenprogramma's. In het laatste deel van de training zet de fysiotherapeut een circuit uit met verschillende oefeningen. 

Voor wie is de fysiotraining?

Fysiotraining is geschikt voor iedereen - jong en oud, getraind en ongetraind en voor mensen met of zonder lichamelijke klachten.

Aanmelden

Wil je je graag aanmelden voor onze fysiotraining? Spreek dan een kosteloze proefles af. Dit kan telefonisch, per mail of kom langs op de praktijk. 

A

Abonnement A

1 keer per week groepstraining onder begeleiding

€33,- per maand

B

Abonnement B

2 keer per week groepstraining onder begeleiding

€47,- per maand

C

Abonnement c

1 keer per week groepstraining onder begeleiding en 1 keer per week vrije training

€41.50 per maand

Het inschrijfgeld is eenmalig €15,-. Het inschrijfgeld komt te vervallen indien je bij een van onze fysiotherapeuten onder behandeling bent.

Betalingen van de fysiotraining geschieden per automatische incasso. De minimale duur van het abonnement is 3 maanden met stilzwijgende verlenging steeds voor één maand. 

Trainingstijden

Op de volgende tijden geven we fysiotraining. Buiten deze tijden om mag je vrij trainen met abonnement C of wanneer je een  training hebt gemist deze inhalen. Inhalen bij een groep mag ook, maar dit moet wel afgesproken worden met de receptie vanwege de beschikbaarheid.

Overige informatie

  • In de oefenzaal is het verplicht om schone schoenen te dragen en een handdoek te leggen op het fitnessapparaat dat je gebruikt. 

  • Wacht in de wachtkamer tot de vorige groep de zaal heeft verlaten.

  • Ben je verhinderd? Wij verzoeken je om je telefonisch, per mail of via WhatsApp af te melden. Inhalen mag buiten de trainingstijden om of op afspraak in een groep. 

  • Als de therapeut ziek is doen we er alles aan om een vervanger te vinden en de training door te kunnen laten gaan. Anders nemen we telefonisch contact op. 

  • Belangrijke mededelingen over de fysiotraining doen wij per mail. Zorg dat je je niet uitschrijft voor deze nieuwsbrief.

  • De abonnementen hebben een minimale duur van drie maanden met een stilzwijgende verlenging van steeds één maand. Het opzeggen van het abonnement kan schriftelijk of per mail. De opzegtermijn is één volle kalendermaand.

 

Heb je nu of in de toekomst nog vragen of opmerkingen? Spreek gerust de fysiotherapeut in je groep aan, loop even langs de balie of mail of bel ons. 

bottom of page